KURSFEST 2022

Po 2 letih premora, se bo odvil že 7. Mladinski festival KURSfest, ki bo trajal kar tri dni. Tako bo v Rušah v drugem tednu junija ponovno zaživel Letni oder, ki velja za eno najboljših open air prizorišč v Sloveniji.

ČETRTEK

Četrtek, 9.6.2022 ob 20:00 Kino na prostem – Traktor, ljubezen in rock’n’rollPrvi festivalski dan bomo otvorili s kinom na prostem. Ogledali si bomo film Traktor, ljubezen in rock’n’roll. V zasedbi Tanje Ribič, Branka Đurić, Vlada Kreslina, Jerneja Kuntnerja in drugih.Pridruži se nam, da bomo skupaj obujali spomine.

PETEK

Petek, 10.6.2022 ob 20:00 Hip Hop večer.Prvič na KURSfest odru bodo z nami Mrigo & Ghet, Drill in Eyeceeou.Z legendmi slovesnkega repa bomo uživali do zgodnjih jutranjih ur.Link do dogodka: 

SOBOTA

Sobota,11.6.2022 ob 20:00 Glavni večer.Na eno izmed najlepših open air prizoriščletos prvič z nami Grupa Vigor in Vesna Pisarović.Pod zvezdami se bomo zibali v ritmih skladb kot so: Da sam ja on, Marija, Naša noč, Divna, Da znaš, Dolje na koljena in še mnoge druge.Link do dogodka:

Skate in Pumptrack contest ponovno v rušah!

Zadnje novice

Na rednem Občnem zboru Kluba študentov Ruš, Selnice […]
Klub študentov Ruš, Selnice in Lovrenca sklicuje redni […]
Klub Študentov Ruš, Selnice in Lovrenca razpisuje volitve […]