Go to Top

Vodstvo

Upravni odbor

Aljaž Šporin, predsednik

Moje ime je Aljaž Šporin in sem študent 3. letnika Kemijske tehnologije na univerzi v Mariboru. V klubu študentov Ruš, Selnice in Lovrenca sem aktiven od leta 2015. V mandatu 2015/2016 sem opravljal vlogo podpredsednika in v letu 2016/2017 prevzel funkcijo predsednika. Moja največja strast je potovanje in širjenje obzorij.

Barbara Potrč, članica upravnega odbora

Sem Barbara Potrč in sem študentka 1.letnika Ekonomsko-poslovne fakultete v Mariboru. Klubu študentov Ruš, Selnice in Lovrenca sem se pridružila v letu 2016 in pričela z delom v upravnem odboru kluba. Največje strasti mi predstavljajo glasba, šport in potovanje.

Katja Kovše, članica upravnega odbora.

Sem študentka 1. letnika magistrskega študija Management, organizacija in človeški viri na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru. V klubu aktivno sodelujem od leta 2016. Rada organiziram dogodke in potovanja.

Eva Lep, svetnica & PR

Obiskujem 3. letnik programa Komunikologija – medijske in komunikacijske študije na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani. Klubu študentov Ruš, Selnice in Lovrenca sem se pridružila leta 2016, ko sem bila izvoljena za svetnico v ŠKIS in ŠOS. Stremim k temu, da bi KURS pridobil čim večjo bazo članov, hkrati pa želim izboljšati javno podobo kluba. V prostem času rada športam, gledam serije/filme in spoznavam nove ljudi.

Jure Škof, član upravnega odbora

Sem študent 2. Letnika Višje lesarske šole Maribor, program lesarstvo. V klubu študentov Ruš, Selnice in Lovrenca sem aktiven od leta 2015. V 2015/16 sem bil član nadzornega odbora, v 2016/17 pa sem postal član upravnega odbora. Moja največja strast je akvaristika.

Nina Homer, članica upravnega odbora

Sem Nina Homer, študentka 2. letnika fizioterapije na Alma Mater Europaea-EC, Maribor in članica Kluba študentov Ruš, Selnice in Lovrenca. Drugo leto zapored aktivno sodelujem znotraj upravnega odbora, pred tem pa sem sodelovala znotraj dijaške sekcije kluba. V tem študjiskem letu si želim, da skupaj z ekipo ustvarimo kvaliteten program, ki bo klub ponesel tja, kamor si zasluži. Svoj prosti čas namenjam mladinskemu organiziranju v domačem kraju, korektivni vadbi za otroke ter vadbi za otroke s posebnimi potrebami.

Nelly Leva, članica upravnega odbora

Sem Nelly Leva, študentka 1. letnika Višje šole za gostinstvo in turizem Maribor. Od leta 2016 sem aktivna v klubu KURS. Zelo rada se ukvarjam s fotografiranjem in rada potujem.7

Nadzorni odbor

Predsednik:Tomi Miuc
Član:Žiga Pečnik
Član:Florijan Homec

Stalno razsodišče

Stalno razsodišče:Tine Šteger
Član:Matija Meden
Član:Eva Hartman