Go to Top

Vodstvo

Upravni odbor

Jure Škof, predsednik
Sem študent 2. letnika Višje lesarske šole Maribor, programa Lesarstvo. V klubu sem aktiven že od leta 2015, kjer sem začel kot član nadzornega odbora, nato upravnega odbora, sedaj v letu 2017/18 pa opravljam nalogo predsednika. Moj cilj je, da pridobimo še več aktivnih članov in aktivistov ter izpeljemo projekte še bolj kvalitetno. Prosti čas zelo rad preživljam s prijatelji, moja največja strast pa je akvaristika.

Matevž Ciganović, podpredsednik
Sem študent fakultete za medije. Prosti čas rad preživljam aktivno, če je to v družbi prijateljev pa še toliko boljše. Sem velik navdušenec športa. Moj resnejši hobi s katerim se vedno bolj ukvarjam pa je tehnična izvedba prireditev. V klubu sem bil aktiven že kot član upravnega odbora dijaške sekcije. Sedaj imam funkcijo podpredsednika. Zelo dobra ekipa, prijatelji in hkrati člani upravnega odbora se zelo trudimo za dobrobit kluba, študentov in mladih v občinah ki jih pokrivamo. Druženje v klubu in zunaj njega nam nikoli ni odveč.

Aljaž Šporin, član upravnega odbora
Sem Aljaž Šporin in sem študent 1. letnika podiplomskega študija na Fakulteti za strojništvo. Lani sem diplomiral na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo. V Klubu študentov Ruš, Selnice in Lovrenca sem aktiven od leta 2014. V mandatnem obdobju 2016/2017 sem opravljal funkcijo predsednika

Eva Lep, svetnica
Sem Eva Lep in študiram 4. letnik komunikologije na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani. Klubu KURS sem se pridružila leta 2016, ko sem sprva pomagala upravljati družbena omrežja, nato pa sem postala svetnica zveze ŠKIS in ŠOLS, katere funkcijo z veseljem opravljam še danes.

Nina Homer, članica upravnega odbora
Sem študentka tretjega letnika fizioterapije na Alma Mater Europaea-ECM. V klubu sem aktivna od leta 2013. Takrat sem pričela aktivno sodelovati znotraj dijaške sekcije. Sedaj, v času študija, pa sem aktivna članica upravnega odbora kluba. Čas, ki mi ostane ob študiju, izkoristim za prijatelje, vodenje mladinskega društva v Selnici ob Dravi ter peko sladic.

Izidor Škrbot, član upravnega odbora
Sem študent dodiplomskega študijskega programa na Fakulteti za logistiko. Zavzemam se za čim večje število dogodkov na področju izobrazevanja, zabave in tudi druženja za študente in mlade v naši regiji, to je poglaviten razlog za moje sodelovanje v upravnem odboru kluba KURS.

Barbara Potrč, članica upravnega odbora
Sem študentka Ekonomsko-poslovne fakultete v Mariboru. Klubu študentov Ruš, Selnice in Lovrenca sem se pridružila v letu 2016, od takrat sem aktivna članica upravnega odbora. Največje strasti mi predstavljajo glasba, šport in potovanje.

Žan Črešnar, član upravnega odbora
Sem študent dodiplomskega študija na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko programa ITK. Klubu KURS sem se pridružil leta 2017 z namenom, da pomagam izpeljati čimveč kvalitetnih dogodkov ter v nadaljnje klub boljše povezati z območjem Lovrenca na Pohorju.

 

Nadzorni odbor

Predsednik:Tomi Miuc
Član:Žiga Pečnik
Član:Florijan Homec

Stalno razsodišče

Stalno razsodišče:Tine Šteger
Član:Matija Meden
Član:Eva Hartman